Ta ansvar og bestem deg!

Det er du som er ansvarlig og har kontroll over for din egen virkelighet og din oppfattelse av livet. Det er kun du som bestemmer hvordan livet ditt skal utfolde seg og hvordan du skal leve.

Du er en fantastisk skaper, som skaper ditt liv, din verden og dine hendelser. Er du klar for at livet skal ta av?

Det går nemlig ikke an å legge skylden på alt og alle. Det DIN oppfattelse av verden, og HVORDAN du lar den påvirke deg, som bestemmer ditt utfall av dagen. Det er hvordan du føler deg som avgjør om du har det bra eller mindre bra. Og det er DU som kontrollerer dine følelser, INGEN andre!

Så er du fortsatt klar for at livet ditt skal ta av? Ta ansvar og bestem deg! Bestem deg for hvem du skal være, hva du skal oppnå og hvordan! Bestem deg….. Ta ansvar…….

Så hver gang du har tanker og følelser som ikke harmonerer med det du ønsker, gå bort fra de. Hver gang du handler i motsatt retning, si at dette er siste gang og for hver gang du involverer andre i noe du ikke står for, prøv å gjøre opp for deg…….

Det finnes ingenting du ikke kan være, ingenting du ikke kan bli, ingenting du ikke få!

God helg:)

Gled deg over hverdagen!

I dag er det fredag, og for mange kanskje den beste dagen i uken. Du er ferdig på jobben, ferdig med de fleste rutiner, ferdig med hverdagen og har hele helgen foran deg! Hva er vel bedre enn å slappe av, spise god mat, være med familie og venner og kanskje nyte litt god vin………?

Helgen hadde faktisk ikke vært spesiell hvis det ikke var for hverdagen. Du hadde ikke hatt noe å se frem til og glede deg over fredag. lørdag og søndag……

For hva betyr det å sove litt lenger hvis du ikke står opp tidlig til vanlig? Hva vil det si å kunne gjøre ting på sparket hvis du ikke er vant til tider og avtaler? Hva vil det gi å være med venner i selskap hvis du ikke pleier å spise middag med familien?

Det flotte med helgen kommer av hverdagen! Hverdagen som gir oss grunnmuren og fundamentet, hverdagen som gir oss mestring og utvikling, hverdagen som gir oss innsikt og lærdom…..

Så gled deg over hverdagen! Hverdagen som er noe av det mest verdifulle du har og som gjør deg til den du er……

God helg:)

Noe å glede seg over......

Å ha mål gir noe å glede seg til, og det er viktig for oss. Vi trenger noe å glede oss til, noe som motiverer oss til utvikling og velvære. Når vi er motivert blir vi inspirert; som igjen gir ny iver, ny kraft og ny glede.

For å komme seg dit, er vi nødt til å ha noe å glede oss over - noe her og nå, noe som allerede “er”. Så hva har du å glede deg over? Din helse? Din familie? At du faktisk lever her og nå i dette landet med alle muligheter til enhver tid? At du har mat på bordet og en seng å sove i?

Gled deg over det du har, og du vil glede deg over det som kommer….. Og få enda mer og glede deg over!

Ha en fin uke med det du har å glede deg over, og til…….

Innover

Gå inn i deg selv; se hva du ønsker og se, hør hva du sier til deg selv og føl hvordan det føles ut som.... Hva er din drøm, hva er ditt mål? Drømmer blir til virkelighet med fokus, vilje og tid. Det eneste som står i mellom deg og dine drømmer er ..... DEG! 

Så hva stopper deg? Gå inn i deg selv og hent frem dine styrker..... Gå inn i deg selv og hent frem det som er viktig for deg..... Gå inn i deg selv og kjenn kraften.....

Gå inn i deg selv og ta kontroll over din indre tilstand, responder i stedet for å reagere.

Dette er nøkkelen til det gode liv, nøkkelen til suksess, nøkkelen til frihet!

Hva venter du på? ...... Livet er her og venter på nettopp DEG!

 

Vær den første!

Vi venter ofte på at våre omgivelser skal gi oss noe vi kan reagere eller respondere på................ Strev heller etter å være den første! 

Vær den første til å hilse, vær den første til å smile, være den første til å snakke, vær den første til å gi komplimenter, vær den første til å ta kontakt, vær den første til gi, vær den første til å tilgi......

Vær den første og legg merke til hva som skjer!

Skap din glede!

Du er den eneste som skaper din realitet....... Du er den du er akkurat nå. Ikke av det du har opplevd inntil i dag, men av følelsene og energien du føler i deg, akkurat NÅ. 

Skap din realitet og skap din glede! Så vel i de små tingene som i de store........ Hva gjør deg glad? Hva gir deg en god dag? 

Hver dag, gjør minst EN ting som skaper glede for DEG. Da skaper du fred i deg selv og først da  kan du gi fred til andre........

Hva venter du på?

 

 

Du er hva du tenker

Våre tanker påvirker våre følelser og våre følelser påvirker våre tanker. De igjen bestemmer vår atferd og handlinger

Et fint samspill mellom kropp, sinn og sjel........ 

Så derfor; rett oppmerksomheten til det som er fantastisk ved deg! Til det som gjør deg unik og spesiell......  Rett oppmerksomheten til det som gjør at DU er DU, det som folk verdsetter ved deg...

Skulle en negativ tanke komme, eller ditt ego begynne å kritisere; stopp dem! Rett så tankene tilbake til det som er godt ved deg. Når du gjør det kommer det flere gode ting, fra deg og de rundt deg.....

Du blir og er hva du tenker, så tenk at du er SUPER!!!!  Vær snill mot deg selv, fordi du fortjener det...... 

Utvid din horisont!

Ønsker du deg et herlig liv fylt av glede? Ønsker du deg noe bedre enn det du har i dag? Ja, hvem gjør vel ikke det.....

Det er lov å be om overflod, god helse, kjærlighet, lykke, glede og alt annet du kunne tenke deg. Det er lov til å ha et godt liv fyllt med alt det vi ønsker oss.

Jeg tror at vi alle er her på jorden for nettopp det . Når vi har glede, sprer vi glede. Når vi har kjærlighet, sprer vi kjærlighet. Når vi har lykke, sprer vi lykke. Når vi har det vi ønsker oss, sprer vi engasjement og motivasjon.

Så når du ønsker noe for deg, ønsk det for alle. Når du ber om noe for deg selv, be om det samme for alle. Ta med alle i dine ønsker og drømmer og utvid din horisont! 

Tenk hva som ville skje hvis alle mennesker bad om de samme tingene for deg?

 

Ikke tenk så mye....

Tanker kan ofte sende oss bort fra vårt indre lys. Ego er herre over tankene. Da snakker jeg ikke om ego som å være egoistisk. Jeg snakker om det rasjonelle ego som er vår tyrann og vår begrensning; stemmen som snakker oss bort fra det vi egentlig vil.

Nøkkelen er å bruke ditt ego til å bli din heiagjeng, til å bli din coach istedenfor din fiende.

Føl gleden i deg selv og kjenn hva som er rett!

Din indre kraft er full av visdom, bruk den for all den er verdt. Hver eneste dag........

Du er spesiell!

Vi er alle unike på vår egen måte og vi utgjør en forskjell! Du har en misjon som er ment for deg slik at du kan gjøre verden til et bedre sted for deg og de rundt deg.

Du er best på en ting, nemlig å være deg! Så hva er dine beste sider?  Hva er det nettopp det du er enestående i?

Hvordan er du når du er på ditt beste?

Du er spesiell og du utgjøre en forskjell! Alltid mer enn det du aner......

Gi slipp!

Ofte handler det om å gi slipp på kontrollen av situasjonen. La ting hende som det var ment at de skulle hende, og du vil oppleve en ny energi, en positivitet og en enorm lettelse. 

Alle har egne fri vilje og tro at vi kan kontrollere alt er en illusjon som fører oss bak speilet.

Det vi har kontroll over er vår egen indre tilstand. Begynn å ta kontroll over den og legg merke til hva det gir deg.

Du vil oppleve frihet, glede, balanse og ro for å nevne noe. Du vil oppleve verden med nye øyne og sanse den slik den egentlig er, for nettopp deg........

Det handler om å gi slipp..... Det handler om å gi slipp for å få!

Skap morgendagen

Uansett om vi vil eller ikke, skaper vi vår egen fremtid hver eneste dag. Er det ikke fantastisk? Positive tanker og energier gir en postive fremtid fullt av muligheter. Det handler om å skape seg selv i stedet for å finne seg selv!

Hver kveld når du legger deg og like før du sovner, oppsummer dagen din og hvordan den har vært. Vær takknemlig for de gode stundene. Hvis noe kunne ha hendt anderledes, se de nå hvordan du ønsker at de skulle ha vært.

Når du har spilt inn den nye filmen, finn så ut hva du gleder deg til i morgen. Hvordan vil du at morgendagen din skal bli? Tenk den, se den og føl den! 

 

Ha tillit til din indre styrke

Du har alt det som trengs i deg selv. Alle ressurser du trenger får å nå dine mål, kan du hente frem når du ønsker og når du behøver. 

Hvilke ressurser trenger du får å nå dine mål? Disiplin, tillit, styrke? Kanskje glede, spontanitet eller lek? Hva med kreativitet, vilje og mot?

Når vi henter frem våre interne ressurser, hjelper de oss til å finne de eksterne ressursene vi trenger får å komme i mål. Lidenskap, engasjement og viljestyrke hjelper deg å få tiden, de riktig forbindelsene og pengene du behøver. Eller noe annet som er nødvendig.

Så hva venter du på? Hent frem det beste i deg og bli hva du vil, oppnå det du vil og skap det du vil!

Det handler om tillit...... Tillit til din indre, ustoppelige styrke!

Takk - Så enkelt og allikevel så kraftfullt.........

Når du sier takk og er takknemlig over hendelser i livet, over lærdom du har og muligheten du kan velge i mellom, skaper det store forandringer i livet ditt. Føl etter hva det gir deg å være takknemlig og legg merke til hva det gjør med deg.

Si takk for lærdom du har, øyeblikket du opplever og får fremtiden du kan skape akkurat slik du vil!

TAKK - feier bort negativitet, skaper mirakler og gir deg overflod av alt du ønsker velkommen i livet ditt.  Når du er takknemlig, og det sies med oppriktighet, vil alt påvirkes til det beste for deg.

Det lille og allikevel sterke ordet,  som står mellom deg, lykke og det livet du drømmer om......... Hva venter du på?!

 

Lykken begynner med et smil

Følelsene våre styrer oss mye mer enn det vi tror. Følelser skaper tanker som igjen blir til handling. Det betyr at følelsene dine bestemmer din hverdag og skaper din fremtid.

Bekymring tiltrekker mer bekymring og engstelse tiltrekker seg engstelse.

Det betyr også at glede tiltrekker seg mer glede, ro tiltrekker seg ro, kjærlighet tiltrekker seg kjærlighet, empati tiltrekker seg empati og vennlighet tiltrekker seg vennlighet.

Så for å endre verden og din hverdag,  behøver du kun å forandre på det du føler i deg selv. Start med å gi et smil og se at verden smiler tilbake. Skap din fremtid slik du vil at den skal være!

Mitt ord i dag er;  smil mer og gjerne til en fremmed. Jeg garantere deg at magiske ting kan oppstå. Lykken er kun et smil unna...... 

«Hver dag er en ny begynnelse"

Hver eneste dag begynner vi faktisk med blanke ark og tegnestifter til. Det som hendte i går er allerede visket ut og morgendagen er enda ikke tegnet.....

Selvfølgelig vil vi ta lærdom slik at fortiden bli vår visdom, og vi ønsker å ha planer og mål for fremtiden.  Det er mitt hovedbudskap i min coaching!

Bare gjør det HER OG NÅ! Ikke la fortiden og målene ta fra deg hverdagen.  Nyt øyeblikket og lev HER OG NÅ. For energi følger tanke.......

Så mitt ord i dag vil være; Sett deg realistiske og smarte mål, lev i nået og vær åpen for det uventede. Da vil alle brikker falle på plass, en etter en........

Viva la vita!