Mine møter med Christine Lemme var veldig læringsrike og veiledene. Hun er ærlig og direkte, noe som passet meg fint.
Jeg likte veldig godt de konkrete verktøyene jeg fikk av henne, og de bruker jeg fremdeles i hverdagen min. Tusen takk!
— Anniken
Jeg er kunde av Christine og har vært det i flere år. Hennes kapasitet på alle plan er enorm. Hun er unik og hun vil hjelpe deg på ditt plan og på alle måter. Tørr å ta steget! Her er det hjertevarme og profesjonalitet på høyt plan
— Susan Francesca Holm, Ålesund

Christine är inte bara en OTROLIG god lyssnare, hon skapar också en fantastisk atmosfär av engagemang, engagemang i dig!
Jag väljer att besöka Christine för coaching minst 1 gång i månaden och det ger mig ALLTID något som är värdefullt för min resa här i livet.
Jag rekommenderar Christine på det starkaste!
— David Wahlström, Treningsveileder

Christine er en utrolig dyktig coach. Hun brenner virkelig for det hun gjør. Hennes entusiasme og energi smitter og jeg er veldig fornøyd med hennes veiledning -som er ærlig, direkte og rett fra hjertet. Anbefales!
— Tonje F. Holtmoen, Senterleder Elixia Røa
Jeg opplever Christine som genuint opptatt av å hjelpe andre. Hun er ærlig, direkte, empatisk, og utfordrer på en behagelig måte. Mange coacher som jeg har møtt synes jeg personlig blir for tekniske i prosessen av å utvikle mitt potensiale. Christine derimot har hjulpet meg til å se at coaching handler om å bli kjent og glad i seg selv på en ny måte. Dette så jeg ikke klart før jeg møtte henne. Hun hjalp meg til å se mitt potensiale, anerkjenne mine gode og vonde følelser og se at min kraft ligger bakenfor det ego som lurer oss til å saboterer oss selv.

Jeg har på kort tid med coaching kommet langt. Hennes måte og spørre på har gjort det mulig for meg å gjøre jobben på egenhånd med Christine som sparringspartner. Christine har alltid vært der når jeg har trengt henne som mest og det har væt utrolig viktig for meg i min prosess. Jeg er veldig takknemlig for å ha henne som coach og gleder meg til fortsettelsen
— Hans Petter Bendiksen , Næringslivcoach

Christine er en dedikert og profesjonell coach som stiller deg de riktige spørsmålene og får deg til å reflektere og handle. Jeg setter stor pris på kombinasjonen Christine har som tidligere leder i næringslivet og nå hennes dedikasjon og kunnskap i jobben som coach. Det gjør at hun har en forståelse om hva som kreves i næringslivet for å lykkes. Kan anbefale Christine på det varmeste
— Helén Borchgrevink, CEO

Christine har hjulpet meg med å nå mine personlige og karrieremessige mål. Gjennom coachingene har hun vært en uvurderlig støttespiller som har motivert meg til å sette mål og lært meg teknikker og verktøy for å få ut mitt potensiale. Christines mangeårige ledererfaring og solide coachutdanning gjør at hun har en allsidig kompetanse som har vært svært nyttig for meg. Gjennom cochingene har hun på en effektiv og trygg måte bevisstgjort meg på mine utfordringer, utfordret, inspirert og motivert meg til å ta i bruk mine egne ressurser for å komme i mål.
— Margareth Kjerstad, Forskningsleder Møreforsking Ålesund AS

Jeg opplever Christine som en faglig kompetent og profesjonell coach og anbefaler henne på det sterkeste.
Jeg var fastlåst i en tøff motbakke i livet, og trengte noen som kunne sperre med, rette fokus på hva som det var viktigst å fokusere på, i forhold til mine verdier i livet.
Jeg ble positivt overrasket over Christine Lemme, allerede første gang vi møttes, og forstod raskt at dette var en person som resonnerte godt med meg.
Christine er en svært god lytter, hun klarte å se potensialet i i meg som menneske, samtidig har hun evnen til å utfordre mange fastlåste tankemønstre gjennom konkrete øvelser og en rekke spørsmål slik at de utfordringer man måtte ha ble sett i ett nytt perspektiv.
Via coachingen fikk jeg hjelpt til å prioritere riktig, og klargjøre litt hva jeg må gjøre for å leve godt i trå med mine verdier og komme nærmere mine personlige målsettinger.
— Ida Alexandra, Ernæringsterapaut og Livstilsveileder

Christine er ærlig, direkte og stiller gode spørsmål. Hun har fått meg bevisst mine verdier og hva jeg egentlig ønsker med fremtiden. Hun har gitt meg gode praktiske verktøy til å møte utfordringer i hverdagen. Christine er lett å avtale tid med og hun følger opp på en god og motiverende måte. Ta kontakt - det er jeg glad jeg gjorde!
— Marthe Benum, Pedagog
Jeg ble kjent med Christine mens vi studerte ulike kurs ved NOCNA - hun lå litt foran meg i løypa. På kurset var Christine et av de menneskene jeg umiddelbart fikk sansen for og så heldig å bli kjent med. Christine har en sympatisk personlighet det er lett å like. Hun er et menneske som ser deg, som er støttende og tilstede med hele seg. Hun er proff og fremoverlent i alt hun gjør - er dedikert, engasjert og fokusert - egenskaper jeg setter stor pris på.
— Hilde Beate Berg Kommunikasjon, utvikling & coaching/Master Practitioner

Tusen takk Christine - for fine timer sammen med masse ny læring, innsikt og utfordring av mine fastlåste tankemønstre. Din faglige kunnskap, ditt brennende engasjement og det at du er en menneskekjenner gjør at jeg alltid føler stor tiltro og lett blir revet inn i en verden av nye muligheter.

Christine er en inspirerende og engasjert coach
— Linn Holst Tveit, Kategorisjef Varner

Eg var medstudent med Christine når vi tok NLP Practitioner og NLP Master Practitioner ved NLP coach og NLP ACADEMY i Oslo. Christine er trygg på seg sjølv, har stor arbeidskapasitet og ei rå gjennomføringskraft.”
— Nina Helen Roaldsnes, Sosionom