Those who look outside, dream.
Those who look inside, awaken.
— Carl Gustav Jung

Hva

Mindfulness er en form for teknikk som hjelper til å skru av støy og finne indre ro. Mindfulness og meditasjon er unike verktøy for å skape god kontroll over din indre tilstand og det gir evnen til å være 100 prosent til stede i øyeblikket.

Mindfulness og meditasjon blir brukt mer og mer grunnet de enestående virkningene det har på mennesker. Det ligger mye forskning bak. Forskingen viser oppsiktsvekkende gode resultater som er både helbredende og helsefremmende

 

Hvordan

Jeg bruker teknikker som visualisering, pusteøvelser og avspennings øvelser.  Det vil si guidet meditasjon og energi balansering med enkle kroppsbevegelser.

Jeg bruker filosofien bak meditasjon og mindfulness i coaching. I tillegg utfører jeg rene meditasjons- og mindfulness timer, alt etter behov og ønske.

 

Hvem

Mindfulness kan læres og gjøres av alle, uansett kjønn og alder

 

Hvorfor

Ved å praktisere mindfulness regelmessig, vil du få økt livskvalitet og bedre helse. Bekymring og uro reduseres automatisk.

Når du mediterer vil kroppen kunne bruke all sin energi på det den kan best; å helbrede seg selv ved å finne ro og balanse.

 

Helsegevinter:

Mer energi

Bedre søvn

Økt fokus og kreativitet

Raskere resultater

Høyere fettforbrenning

Mindre stress og økt konsentrasjon

Forbedret hjerterytme og blodsirkulasjon

Raskere restitusjon etter sykdom

Smertelindring

Bedre sexlyst og sexliv